Baju Pengantin Rizman Ruzaini 2013

Rizman ruzaini - blogspot.com, Rizman ruzaini creations is a collaborative label of a high end fashion house own by young designers rizman nordin and wan ruzaini wan jamil. rizman nordin, a penang. The wedding dreams: baju nikah - blogspot.com, I always in love with white. for nikah especially. sangat suci gitu. and i always think white=pengantin, pengantin=white. hehehe. tapi sbb suka sangat. Hola reyna: designer for baju akad nikah - blogspot.com, O.m.g.i have exactly 5 months to go for my wedding!jadi sekarang ni kelam kabut lah nk cari designer n bridal boutiques. so, my first step is to find a.

So Bertambah lagi design baju nikah yang menarik perhatian ahkak ang

Warna baju pengantin mengikut warna kulit | journey of, Dud on september 27, 2010 at 6:08 pm said eerrmmm kalo u decide to have ur own baju, beli kain tempah sndiri then, u can choose whatever. It's my life: fesyen baju raya 2013, Setiap orang mahu kelihatan cantik di hari raya. ada yang sanggup membayar ratusan ringgit malahan ribuan ringgit untuk mendapatkan rekaan baju raya yang cantik atau. The wedding dreams: of baju nikah, Ini. details kat belakang baju. orang lain buat butang2 kat belakang tu kan, menyedari yang tukang jahit acik bukan org malaysia, (uncle raja order.

Idea design baju nikah - .ciksusu., Nampak sangat kan daku minat design tu :p hehe tapi tak pasti la boleh buat ke tak hope boleh walaupun design ni macam dah outdated sikit tapi tetap suka. Kahwin betul-betul: ucapan baik-baik untuk pengantin, Jadi, itu pasal guestbook. kali ni just nak share pasal kata-kata hikmat atau kata-kata ucapan or wutsoeva kepada pengantin dalam guestbook tu nanti.. Contest blogger by rumah kebaya malaysia | the cinderella, Rumah kebaya malaysia (rkm) di asaskan oleh puan sitti nur dari negara jiran indonesia. a great talented designer i could tell by just looking at all of.

By Rizman Ruzaini
By Rizman Ruzaini

Baju Pengantin Love Spell II Rekaan Zery Zamry
Baju Pengantin Love Spell II Rekaan Zery Zamry

So Bertambah lagi design baju nikah yang menarik perhatian ahkak ang
So Bertambah lagi design baju nikah yang menarik perhatian ahkak ang

tokti memang suke bekurung moden kan!!
Tokti memang suke bekurung moden kan!!

Rizman Ruzaini Baju Kurung
Rizman Ruzaini Baju Kurung

Found on hattadolmat.com
Found on hattadolmat.com