Baju Pengantin Rizman Ruzaini 2013

Rizman ruzaini - blogspot.com, Rizman ruzaini creations is a collaborative label of a high end fashion house own by young designers rizman nordin and wan ruzaini wan jamil. rizman nordin, a penang. Yesi do: rizman ruzaini - blogspot.com, Nonono i'm not gonna talk about their design or dressesnonono just to share with you how happy i am to know that one of a malaysian's top. It's my life: perkongsian jaya rizman ruzaini, fiziwoo, Permulaan persahabatan wan mohd. ruzaini wan jamil, 29, dan rizman nordin, 29, terjalin saat ditempatkan dalam satu kelas yang sama. keakraban yang terjalin.

sumber: Arma Wedding Couture

The wedding dreams: baju nikah - blogspot.com, I always in love with white. for nikah especially. sangat suci gitu. and i always think white=pengantin, pengantin=white. hehehe. tapi sbb suka sangat. Fazemy: bila model baju pengantin berjalan kucing, Kebetulan masa naik kat atas tu diorang baru start show baju pengantin. apa lagi, kami dudukla kat tepi pentas tu, menghilangkan lenguh di kaki sambil. Hola reyna: designer for baju akad nikah - blogspot.com, O.m.g.i have exactly 5 months to go for my wedding!jadi sekarang ni kelam kabut lah nk cari designer n bridal boutiques. so, my first step is to find a.

Warna baju pengantin mengikut warna kulit | journey of, Dud on september 27, 2010 at 6:08 pm said eerrmmm kalo u decide to have ur own baju, beli kain tempah sndiri then, u can choose whatever. Jumiesamsudin.com: ulasan fesyen untuk anugerah industri, Tolonglah rizman ruzaini. buatlah style lain plak. cemuih dok tengok kain tingkat2 tu. kami suka ziana zain, sheila majid (very the classy) & diana danielle.. Kahwin betul-betul: ucapan baik-baik untuk pengantin, Weekend lepas, saya telah ditugaskan untuk membuat sesuatu kepada my bff, ila. ehem. ada lah. dia saja suruh reka dan cetak guestbook untuk dia. teringat.

Baju Pengantin Love Spell II Rekaan Zery Zamry
Baju Pengantin Love Spell II Rekaan Zery Zamry

Lagi Design Baju Nikah Idaman
Lagi Design Baju Nikah Idaman

sumber: Arma Wedding Couture
Sumber: Arma Wedding Couture

Posted by Investingoldandsilver Wednesday, February 9, 2011
Posted by Investingoldandsilver Wednesday, February 9, 2011

Fashionista Like Us (FLU) dan yang TAK SESUAI @ Young Designers Arena
Fashionista Like Us (FLU) dan yang TAK SESUAI @ Young Designers Arena

SIAPA SUKA TEMA PERKAHWINAN PINK SILVER – KLIK SINI SUNGGUH AYU
SIAPA SUKA TEMA PERKAHWINAN PINK SILVER – KLIK SINI SUNGGUH AYU