Pola Baju Princess Cut

Pola princess cut jubah - ruang berkongsi "cerita" dan, Nur amy said ciksukalo nak buat skirt princess cut cara dia sama ngan jubah princess cut ker? friday, may 23, 2014 12:48:00 am. Cerita tentang segala: beli pola jubah empire cut di, Berkaitan dengan jubah ni, saya memang suka dengan jubah moden / jubah princess / empire cut. zaman kecik dulu tak pernah pakai gaun kan bila dah tua2 ni. Bila hati berbicara: melakar pola jubah moden dan kurung moden, Note : segala ukuran sama seperti pola bahagian hadapanyang berbeza adalah baju belah belakang dibelah tengah untuk diletakkan zip dan ukuran 1-10.

MUNAWARA-1.jpg

Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": pola kurung moden, Ok laa post n3 kali ni cik sue nak ajak buat pola kurung moden.sebelum puasa hari tu,ada yang minta buat tutorial ni tapi maaf laa ketika itu cik sue. Belajar cara menjahit jubah moden dan pelbagai jubah - youtube, Http://tinyurl.com/jubahmoden -- sila klik link website di sebelah kiri dan belajar cara menjahit jubah moden dan pelbagai jenis jubah dengan panduan. Bila hati berbicara: melakar pola jubah a shape line, Syukur kehadrat yang maha esahari ni aku nak shared cara-cara nak buat pola jubah biasa @ a shape line.

Cara jahit baju kurung l buat baju kurung, Belajar cara menjahit baju kurung dengan panduan langkah demi langkah. inilah cara mudah dan cepat untuk belajar jahit baju kurung. pelajari cara mudah untuk menjahit. Hazwani fashion house: tempahan jahitan pakaian dan, Hubungi/sms/whatsapp ke 012-5889837 (wani) untuk pertanyaan berkaitan tempahan. menerima kain untuk dijahit mengikut ukuran baju contoh atau ukuran badan sendiri.. Cerita tentang segala: beli pola jubah panel di kedai jahitku, Selain jenis fesyen di nyatakan kat atas,boleh juga memesan pola mengikut contoh pic baju yang di kehendaki.bergantung kepada kebolehan cik sue.

rs86087 tutu mixed satin jubah
Rs86087 tutu mixed satin jubah

Tidak perlu rungsingkan kepala kain tempah lambat dapat, ukurun
Tidak perlu rungsingkan kepala kain tempah lambat dapat, ukurun

MUNAWARA-1.jpg
MUNAWARA-1.jpg

ehehehehe ni baju cik sue sendrik buakn baju saper2 best buat jubah
Ehehehehe ni baju cik sue sendrik buakn baju saper2 best buat jubah

Jubah Princess Cut-Lycra 3630-9
Jubah Princess Cut-Lycra 3630-9

BAJU KURUNG PEPLUM /KAIN PEPLUM (kene bawa kain 5m bidang 60inci
BAJU KURUNG PEPLUM /KAIN PEPLUM (kene bawa kain 5m bidang 60inci