Pola Baju Princess Cut

Pola princess cut jubah - ruang berkongsi "cerita" dan, Nur amy said ciksukalo nak buat skirt princess cut cara dia sama ngan jubah princess cut ker? friday, may 23, 2014 12:48:00 am. Mengembangkan pola pemplum ke princess cut jubah dn plus, Assalamualaikummm korang dah praktis pola pemplum ke tak?.cik sue percaya,ramai antara korang dah praktiswellpun ada yg tersungkur ngeh ngeh ngeh. Pola baju kurung moden | florabeadz academy, 4. peserta akan menjahit baju menggunakan ukuran badan sendiri atau isteri. maka pola yg dihasilkan semasa dalam kelas nanti boleh digunakan utk menjahit baju.

 Baju Kurung Tradisional, Jahit Baju Kurung Moden, Jahit Baju Kurung

Cerita tentang segala: beli pola jubah empire cut di, Berkaitan dengan jubah ni, saya memang suka dengan jubah moden / jubah princess / empire cut. zaman kecik dulu tak pernah pakai gaun kan bila dah tua2 ni. Jahitku cantik, Jenis baju kurung punye leherbiase? ehyan suke tausimple dan selesamudah sgt nk nyusukan anaknak yg jenis berzip? lek2 dulubak kate pepatah, pelan2. Bila hati berbicara: melakar pola jubah a shape line, Syukur kehadrat yang maha esahari ni aku nak shared cara-cara nak buat pola jubah biasa @ a shape line.

Jalabiyahouse, Apakah kelas yang anda ingin sertai: jahitan baju kurung kurung pahang pesak gantung kurung moden tudung jubah baju kanak-kanak baju. Cara jahit jubah moden | dunia jahitan mizaeija, Pada sesiapa yang tak tahu macam mana nak buat pola jubah,. Diy? segalanya bermula disini!: kedai nota jahitan pakaian, Anonymous said salam saya dari il, usa. saya nak beli nota2 seperti di bawah:-nota 8,10,12,13,14,15,19.-nota 3 baju melayu johor.-nota jahitan manik..

pola baju atau kain utk dijual
Pola baju atau kain utk dijual

Email This BlogThis! Share to Twitter Share to Facebook
Email This BlogThis! Share to Twitter Share to Facebook

 Baju Kurung Tradisional, Jahit Baju Kurung Moden, Jahit Baju Kurung
Baju Kurung Tradisional, Jahit Baju Kurung Moden, Jahit Baju Kurung

Winter Collection 2013 By Jubah Collection NY | Abaya Designs 2013
Winter Collection 2013 By Jubah Collection NY | Abaya Designs 2013

Jubah Princess Cut-Lycra 3630-9
Jubah Princess Cut-Lycra 3630-9

FLORABEADZ ACADEMY
FLORABEADZ ACADEMY