Pola Baju Princess Cut

Cara lukis pola princess cut | florabeadz academy, Assalamualaikum sekarang ni tengah 'in' design princes cut dress ni @ jubah princess cut @ six panel dress macam2 nama. Lakar pola jubah princess cut | dunia jahitan mizaeija, Maka me pun gigih la lakar pola untuk jubah princess cut yang dorang nak.. Pola princess cut jubah - ruang berkongsi "cerita" dan, Nur amy said ciksukalo nak buat skirt princess cut cara dia sama ngan jubah princess cut ker? friday, may 23, 2014 12:48:00 am.

October 21, 2010

Jom jahit jubah a cut,moden, princess cut, empire cut & peplum, Jomlah kita belajar buat pola jubah a cut, buat pola jubah moden, buat pola jubah princess cut, buat pola jubah empire cut & buat pola jubah peplum.. Bentuk jubah empire cut dan jubah princess cut, Ramai yang bertanya apa beza empire cut dan princess cut. macam mana bentuk nyer?? erm,,, sy nk jawap secara teknikal nanti lagi pening,,, so sy google. Cerita tentang segala: beli pola jubah empire cut di, Berkaitan dengan jubah ni, saya memang suka dengan jubah moden / jubah princess / empire cut. zaman kecik dulu tak pernah pakai gaun kan bila dah tua2 ni.

Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": pola kurung moden, Ok laa post n3 kali ni cik sue nak ajak buat pola kurung moden.sebelum puasa hari tu,ada yang minta buat tutorial ni tapi maaf laa ketika itu cik sue. Belajar cara menjahit jubah moden dan pelbagai jubah - youtube, Http://tinyurl.com/jubahmoden -- sila klik link website di sebelah kiri dan belajar cara menjahit jubah moden dan pelbagai jenis jubah dengan panduan. Bila hati berbicara: melakar pola jubah a shape line, Syukur kehadrat yang maha esahari ni aku nak shared cara-cara nak buat pola jubah biasa @ a shape line.

Via kasmawati abdulrahman
Via kasmawati abdulrahman

Loya Buruk Makcik Yg Ngetop
Loya Buruk Makcik Yg Ngetop

October 21, 2010
October 21, 2010

Jubah Empire Cut
Jubah Empire Cut

JAHITKU CANTIK
JAHITKU CANTIK

Pola Baju Picture
Pola Baju Picture